top of page

Exclusieve keukentegels en keukenbladen 

Adembenemende combinaties van vloeren, wanden en keukenbladen

Wij hebben de beschikking over een prachtige collectie luxe keukentegels, tegelpanelen en bijbehorende keukenbladen. Dat maakt ons uniek. Want u heeft nu de mogelijkheid om het keukenblad, vloertegel, wandtegel en zelfs de keukenkasten uit dezelfde materialen te kiezen. Waardoor er adembenemende creaties mogelijk zijn. 

Wij zijn op de hoogte van de laatste trends en denken graag met u mee om een totaalbeeld te creëren die aansluit op u wensen. Dankzij de samenwerking met Kölking Wobbe en het topmerk Inalco kunnen wij u eindeloze mogelijkheden aanbieden. Daarnaast kunnen wij u een schitterend assortiment aan Onyx natuursteen aanbieden, een ware eye-catcher in uw keuken. 

iseo-itop-gris-abujardado6-100.jpg

Keukenbladen als eyecatcher

Keukenbladen zijn multifunctioneel, het ene moment dient het als werkblad en het volgende moment staat u met familie en vrienden gezellig eromheen. Vanwege de prominente plaats in uw keuken of woonkamer is de uitstraling, kleur en design veelal bepalend voor het totale beeld.

 

Wij hebben nu de mogelijkheid om het keukenblad, spoelbak en zelfs de keukenmeubel uit dezelfde materialen te leveren. Of zelfs bijpassende combinaties te maken met vloertegels en of wandpanelen. Waarmee u een uniek beeld kunt creëren in uw woning, met uw keuken als middelpunt - en uw keukenblad als eyecatcher!

iseo-itop-gris-abujardado1-100.jpg

Waarom Uniq Cerámica?

Uniq Cerámica heeft veel meer te bieden dan alleen keukentegels en keukenbladen. Wij inventariseren namelijk samen met u uw wensen en kunnen met ons uitgebreid assortiment een totaal beeld aanbieden, zoals:

  • Een ruim assortiment met verschillende formaten, stijlen, kleuren en designs

  • Luxe vloertegels of tegelpanelen, bijpassende keramische keukenbladen of in natuursteen

  • De laatste trends in designs en afmeting, waaronder tegelpanelen van 3x1,5mtr

  • Tegelzetters die gespecialiseerd zijn om grote tegelpanelen te plaatsen

  • Experts die u graag persoonlijk van advies willen voorzien

Vloer_ananda-itop-blanco-arenado--ananda-blanco-arenado--boreal-piedra-natural1-100_edited
selene-super-blanco-gris-pulido-honed--moon-gris-abujardado-1-100.jpg

Luxe keukentegels in onze showroom

Vanwege het ruime assortiment helpen wij u graag om de juiste keuze te maken. Om die reden kunt u onze royale showroom bezoeken ter inspiratie maar ook om advies te vragen. Wij laten u graag de verschillende combinaties zien en helpen u om de juiste keuze te maken. In onze showroom bevinden zich verschillende interieurs, waaronder prachtige tegelpanelen van ruim 3 meter. Hierdoor krijgt u een goed beeld van het ruimtelijke effect die u hiermee kunt creëren. Maak snel een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Onyx natuursteen van Graypicar

Indien u echts iets bijzonders wilt, dan bent u bij Uniq Ceramica aan het juiste adres. Met het Onyx assortiment van Graypicar, kunt u werkelijk een adembenemend beeld creëren.

Onyx verlicht

Hierbij heeft u zelfs de mogelijk om, bij bepaalde natuursteensoorten, deze te voorzien van achterwandverlichting. 

Breathtaking!

UniqCeramica-horizon_encendida_ambiente_edited.jpg
bottom of page