top of page

Exclusieve vloertegels 

Vloer_umbra-marron-abujardado5-100.jpg

Ruim assortiment luxe vloertegels

Onze collectie bestaat uit een grote verscheidenheid aan luxe vloertegels van verschillende topmerken.  Over de kwaliteit hoeft u zich dus geen zorgen te maken echter het maken van de juiste keuze in kleur, design en afmeting is niet altijd eenvoudig maar wel heel bepalend voor het uiteindelijke resultaat.

Wij helpen u dan ook graag met het maken van de juiste keuze, zodat u uw ruimte volledig naar u smaak kunt inrichten.

Woongenot met een stijlvolle en elegante vloer

Geef uw ruimte een chique, elegante en moderne uitstraling met onze luxe vloertegels. Samen met u, kunnen wij verschillende sferen creëren en passen daarbij de vloertegels graag aan op uw wensen, gecombineerd met de keuken, wandbekleding en de rest van het interieur. Zodat alles één geheel vormt waar u dagelijks van kunt genieten. 

Wij zijn continu bezig met de laatste trends in de markt en kunnen u daarom de nieuwste designs aanbieden. Dankzij onze samenwerking met fabrikanten uit het topsegment bent u verzekert van de beste kwaliteit en de laatste trends en innovaties.

Vloer_ananda-itop-blanco-arenado--ananda-blanco-arenado--boreal-piedra-natural1-100_edited

Waarom Uniq Cerámica?

Uniq Ceramica heeft veel meer te bieden dan alleen exclusieve vloertegels, wij inventariseren namelijk samen met u uw wensen en kunnen met ons uitgebreid assortiment een totaal beeld aanbieden, zoals:

  • Een ruim assortiment met verschillende formaten, stijlen, kleuren en designs

  • Luxe vloertegels van diverse topmerken

  • Bijpassende adembenemende  keukenbladen en wandtegels of tegelpanelen

  • De laatste trends in designs en afmeting, waaronder tegelpanelen van 3x1,5mtr

  • Tegelzetters die gespecialiseerd zijn om grote tegelpanelen te plaatsen

  • Experts die u graag persoonlijk advies geven

Vloer_Extra_Pulpis-Ivory_Leaf_amb_edited_edited.jpg

Luxe vloertegels in onze showroom

Vanwege het ruime assortiment helpen wij u graag om de juiste keuze te maken voor vloertegels. Om die reden kunt u onze royale showroom bezoeken ter inspiratie maar ook om advies te vragen. Wij vertellen graag welke vloertegels voor u geschikt kunnen zijn.  Voor een exclusieve ervaring hebben wij onze interieurs zo realistisch mogelijk opgebouwd.

bottom of page