top of page

Onze merken

Bij Uniq Cerámica hechten wij veel waarde aan het samenstellen van een exclusief en kwalitatief hoogwaardig assortiment. Wij verkennen hiervoor soms ongebaande paden, maar juist die zoektochten leveren ons de pareltjes op waar ons hart iets sneller van gaat kloppen. Met onderstaande merken krijgt u een indruk van ons assortiment, dat bestaat daarom uit gerenommeerde topmerken en designs van gespecialiseerde fabrikanten.  

Vloer_umbra-marron-abujardado5-100.jpg

Inalco is het topmerk op gebied van keramiek. Bekend om de kwaliteit, designs, innovatie en elegantie van hun keramische tegels en in het bijzonder de grote tegelpanelen, ook wel slabs genoemd. Vanwege de tijdloze designs een ware eye-cathcher voor elke interieur. Graag heten wij u van harte welkom in onze showroom om deze grootformaat tegelpanelen te bezichtigen.

Wand_Wow03_edited_edited.jpg

WOW Design

Wow staat bekend om zijn bijzondere creatieve designs. Waarbij innovatieve technologie op het gebied van keramiek gecombineerd wordt met bijzondere kleuren en designs. Creëer het echte “WOW” effect in uw interieur. Wij nodigen u graag uit in onze showroom om deze prachtige tegels te bezichtigen.

UniqCeramica-WOW-9.jpg
UniqCeramica-horizon_encendida_ambiente_edited.jpg
Graypicar Stone - Onyx 

Graypicar heeft een zeer uitgebreid assortiment aan marmer en prachtige onyx natuurstenen panelen. Graypicar heeft een selectie gemaakt van de onyx panelen die geschikt zijn om vanuit de achterzijde te verlichten, waardoor er een adembenemend effect ontstaat. 

Graypicar Onyx
UniqCeramica-Arklam-Amb-Patagonia-Gold-1200x3000-1.jpg

Arklam

Arklam is gespecialiseerd in prachtige grootformaat tegelpanelen. Met een zeer gevarieerd en creatief assortiment aan designs en kleuren. Hiermee krijgt elk interieur een bijzondere en onvergetelijke uitstraling!

Wij nodigen u graag uit in onze showroom om deze prachtige wandpanelen te bezichtigen.

bottom of page