top of page

Exclusieve wandtegels en tegelpanelen - slabs

Uniq Ceramica biedt exclusieve wandtegels aan van hoge kwaliteit en met schitterende designs. Daarnaast bieden wij adembenemende tegelpanelen aan, in diverse afmetingen en indien gewenst zelfs op maat gemaakt. 

Wand_storm-gris-natural10-100.jpg

Ruim assortiment luxe wandtegels

Wij hebben de beschikking over veel verschillende luxe wandtegels uit diverse delen van de wereld. Ons assortiment bestaat uit een breed palet aan patronen, formaten, materialen, kleuren en designs. Ons unieke exclusieve assortiment zorgt voor de perfecte wandtegel in uw ruimte. Daarnaast zijn wij veel bezig met de laatste trends in de markt omtrent kwalitatieve wandtegels. Wij bieden altijd de nieuwste wandtegels aan. Dit zorgt ervoor dat uw ruimte is voorzien van een exclusieve wandtegel met een uniek karakter. 

Arklam_SANI_026_OMNIA_WHITE_POLISHED_1200X3000_IMD.jpg

Chique wandtegels in uw ruimte

Geef uw ruimte een chique sfeer met onze luxe wandtegels met warme kleuren. Bij Uniq Ceramica kunnen wij veel verschillende sferen creëren. Al uw wensen realiseren wij graag met onze exclusieve wandtegels. Zo heeft u in elke kamer of ruimte een andere of dezelfde unieke sfeer. Wij passen de wandtegels graag aan op uw interieur, zodat alles één geheel is. Een fijn woongenot vinden wij erg belangrijk.

UniqCeramica-Arklam-Amb-Aqua-Decor-Polished-1500x2600-Village-Silk-1500x2600-1_edited.jpg

Waarom Uniq Cerámica?

Uniq Ceramica heeft veel meer te bieden dan alleen exclusieve vloertegels, wij inventariseren namelijk samen met u uw wensen en kunnen met ons uitgebreid assortiment een totaal beeld aanbieden, zoals:

  • Een ruim assortiment met verschillende formaten, stijlen, kleuren en designs

  • Luxe vloertegels van diverse topmerken

  • Bijpassende adembenemende  keukenbladen en vloertegels of tegelpanelen

  • De laatste trends in designs en afmeting, waaronder tegelpanelen van 3x1,5mtr

  • Tegelzetters die gespecialiseerd zijn om grote tegelpanelen te plaatsen

  • Experts die u graag persoonlijk advies geven.

Wand_storm-negro-natural--iseo-gris-abujardado--geo-gris-abujardado-100.jpg
Wand_Wow03.jpg

Luxe wandtegels in onze showroom

Vanwege het ruime assortiment helpen wij u graag om de juiste keuze te maken voor wandtegels. Om die reden kunt u onze royale showroom bezoeken ter inspiratie maar ook om advies te vragen. Wij vertellen graag welke wandtegels voor u geschikt kunnen zijn. In onze showroom bevinden zich verschillende interieurs. Voor een exclusieve ervaring hebben wij onze interieurs zo realistisch mogelijk opgebouwd.

UniqCeramica-Arklam-Avenue-Taupe_edited.jpg
bottom of page