top of page

vloertegels

Chique vloertegels in uw ruimte
Geef uw ruimte een chique sfeer met onze luxe vloertegels met verschillende stijlen. Bij Uniq Ceramica kunnen wij veel verschillende sferen creëren. Al uw wensen realiseren wij graag met onze exclusieve vloertegels. Zo heeft u in elke kamer of ruimte een andere of dezelfde unieke sfeer. Wij passen de vloertegels graag aan op uw interieur of wandtegels, zodat alles één geheel is. Een fijn woongenot vinden wij erg belangrijk. 
Luxe vloertegels in onze showroom
Vanwege het ruime assortiment helpen wij u graag om de juiste keuze te maken voor vloertegels. Om die reden kunt u onze royale showroom bezoeken ter inspiratie maar ook om advies te vragen. Wij vertellen graag welke vloertegels voor u geschikt kunnen zijn. In onze showroom bevinden zich verschillende interieurs. Voor een exclusieve ervaring hebben wij onze interieurs zo realistisch mogelijk opgebouwd.
Waarom exclusieve vloertegels bij Uniq Ceramica

Uniq Ceramica heeft veel meer te bieden dan alleen exclusieve vloertegels, dit zit hem voornamelijk in alles wat er bij komt kijken:

 

  • Een ruim assortiment met verschillende formaten, stijlen, kleuren en designs

  • Diverse luxe vloertegel merken, zoals WOW of Inalco

  • Een specialisatie in designtegels met bijzondere afmetingen

  • Experts die u graag persoonlijk advies geven.

Omgeving Rotterdam
Woont u in de buurt van Rotterdam? Kom kijken in onze showroom! Hier kunt u inspiratie opdoen en om advies vragen bij onze experts. Wilt u persoonlijk advies? Maak een afspraak en wij helpen u graag met het uitzoeken van exclusieve vloertegels.
Contact
Voor ons is ieder project een unieke kans om onze expertise en liefde voor het vak in te zetten. We nodigen u dan ook graag uit om onze showroom te komen bezichtigen. Bovendien is het bij ons mogelijk om tijdens het bezoek een afspraak in te plannen met een interieurdesigner om u zo een interieur- en stylingadvies af te stemmen op uw situatie en wensen

Steenbakkerij 41

2913 LJ Nieuwerkerk aan de IJssel

Tel: 010 7201224

info@uniqceramic.nl

bottom of page