top of page

Over Uniq Cerámica

Een tegel is voor ons niet zo maar een tegel, de keuze hiervan is namelijk bepalend voor de uitstraling van je woning, kantoor of hotellobby. Dit beeld zegt namelijk iets over het karakter en de beleving van de ruimte die jullie willen inrichten. Het is daarom essentieel om met elkaar te doorgronden wat het “sfeerbeeld” voor de ruimte moet worden en aansluiting hierbij te vinden met de juiste tegelkeuze. De keuze in stijl, materiaal en afwerking zijn tegenwoordig eindeloos. Wij helpen u graag om tot de juiste keuze te komen, zodat u kunt genieten van uw nieuwe inrichting.

wow_edited.jpg
wow_edited.jpg

Niet voor niets ‘Uniq’

Bij Uniq Cerámica hechten wij heel veel waarde aan het samenstellen van een exclusief en kwalitatief hoogwaardig assortiment. We verkennen hiervoor soms ongebaande paden, maar juist die zoektochten leveren ons de pareltjes op waar ons hart iets sneller van gaat kloppen. Door deze passie worden er alleen producten verkocht waar we ook zelf achter staan. De vraag van onze klanten en de laatste trends in de markt zijn voor ons hierin bepalend.

Merken om op te merken

Wij besteden veel tijd en aandacht aan de zoektocht naar unieke en vooruitstrevende merken. De kwaliteit, innovatie en de laatste trends op het gebied van design zijn bepalend in onze keuze. 

Daarom kunnen wij met zekerheid zeggen dat de door ons gevoerde merken behoren tot  de  meest  gerenommeerde fabrikanten in deze industrie. Dit zijn onder andere merken als; Inalco, APE Grupo, WOW en Arklam.

Arklam Arabescato-Corchia-6mm.jpg.jfif
Keuken_storm-itop-negro-natural-4-100.jpg
Keuken_storm-itop-negro-natural-4-100.jpg

Persoonlijk advies

Het maken van een keuze kan soms een benauwend gevoel geven. Keuzestress. Bij Uniq Cerámica weten wij uit ervaring dat persoonlijk advies dan het nodige houvast kan bieden. We nemen graag uitgebreid de tijd voor u om samen tot een buitengewoon resultaat te komen. Om deze reden vragen wij u om van tevoren een afspraak te maken met ons, zodat wij zeker weten dat wij u de tijd en aandacht kunnen geven die u nodig heeft tijdens uw bezoek.

Mocht u al een vrij goed beeld hebben van wat u zou willen hebben, of zelfs al voorbeelden of moodboards hebben verzameld dan kunt u deze alvast van te voren doorsturen.

Bel om een afspraak te maken: 0614994562

Adres: Steenbakkerij 41, Nieuwerkerk a/d IJssel

Routebeschrijving

Meer weten?

Heeft u de juiste match elders nog niet kunnen vinden en bent u op zoek naar advies? Of heeft u nog geen idee en zou u eerst eens op de hoogte willen worden gebracht over wat voor tegel(s) er bij u past? Voor ons is ieder project een unieke kans om onze expertise en liefde voor het vak in te zetten. We nodigen u dan ook graag uit om onze showroom te komen bezichtigen.

Bel om een afspraak te maken: 010 7201224

Adres: Steenbakkerij 41, Nieuwerkerk a/d IJssel

Routebeschrijving

bottom of page